Page
Menu
News

KWB Herfstquiz 2014


Vrijdag 21 november. De eersten zijn er reeds voor 19 uur, die willen zeker zijn van hun plaats al is hun zitje reeds gereserveerd. Een goed half uur later zit de zaal zo goed als vol. Nog even wachten want net nu is er onderweg alcoholcontrole en staan nog enkele quizzers aan te schuiven.

Met 10 minuten vertraging kan onze quizmaster dan toch van wal steken. Alles loopt op wieltjes en net voor de pauze krijgen onze deelnemers dan ook de traditionele herfstkroonvragen voorgeschoteld, voor sommigen iets om naar uit te kijken maar voor de meesten een kleine verschrikking. Daarna begint het werk van de jury om tijdig de hele zwik verbeterd te krijgen.

Na 3 ronden ligt het nog allemaal dicht bij elkaar en voor de ploegen die reeds een bonusprijs wonnen kan het eigenlijk al niet meer stuk.

Na de pauze vliegen we er terug in. 2 ploegen slagen er in om 2 maal een bonusprijs te winnen en voor de einduitslag scheelt dat direct een slok op de borrel.Het lijstje, dat deze keer over 'patatten' gaat kondigt traditioneel het einde van de quiz aan. Terwijl de jury de laatste vragen verbeterd gaan de helpers achter de schermen over tot de afrekening van spijs en drank.

Eindelijk is het moment supreme aangebroken. De gariffen maken het verschil in de herfstkroonvragen en winnen met 8 punten voorsprong op de kleine beiren

Wie graag nog eens de volledige uitslag bekijkt kan hier klikken.

Foto's van de herfstquiz vind je op onze fotopagina.

« prev top next »
Page
Menu
News
<< Augustus >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31  

 

  

 

Page
Menu
News

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de
Aangepast door Marcel Wauters | Teller | Login

?>