KWB fietsweekend 2015


Voor ons 5de 'guy's only fietsweekend' trokken we dit keer zeewaarts. Onze uitvalsbasis werd een mooie B&B in Gistel. Zoals altijd al het geval was konden wij niet rekenen op schitterend weer maar het bleef droog en dan zijn we al tevreden.

We stelden weer vast dat je toch heelwat kan doen op een kleine 3 dagen en zoals steeds was het voorbij voor we er erg in hadden.
De afwezigen hadden weer eens ongelijk maar de aanwezigen hebben voluit genoten.

Voor volgend jaar zoeken we het allicht iets dichter bij huis, het Waasland wordt dan onze uitvalsbasis. Als er voldoende plaats is en bij leven en welzijn natuurlijk!

Op de fotopagina krijg je wat beelden van ons fietsweekend.

Nog snel een banaan voor het vertrek. Hier is het. Een mooie doening zoals ze in West-Vlaanderen zouden zeggen.
Eerste stop en reken maar dat het smaakt. Een goede fotograaf gaat tot het uiterste. Een paar aflaten verdienen in de abdij van Godelieve.
En 's avonds een kaasplankske, allez zeg maar plank! Even checken wat we hier gisteravonnd allemaal opgedronken hebben. Het is wel een beetje fris maar de zon is van de partij.
We starten aan het kerkje va Avekapelle. Een terrasje achter de zeedijk. Hier moeten we toch even de koppen samen steken.
Een klein ommetje naar Steenkerke, domicilie van Willem Vermandere. In bewondering voor een Willy van 1943. Marc op een roepsteen van waar in het pre-gazettentijdperk het nieuws verspreid werd.
Onze gastvrouw heeft ons juist afgezet aan het restaurant. Na lang aandringen wil onze gastvrouw toch ook eens op de foto. Een beetje beschutting zoeken voor de gure wind aan zee.
Uiteraard hebben wij ook oog voor kunst. Nog wat eten in Leffinge vooraleer we straks huiswaarts rijden. Je bent zo breed als je lang bent en uiteraard moet dat uitgetest worden.
Inpakken en wegwezen. Aan alles komt een eind, ook aan een fijn fietsweekend.