Fietsweekend 2013

Ons verblijf is een nog steeds functionerend landbouwbedrijf. Een smakelijke hap op de markt van Poperinge. Ons eerste bezoek aan een militair kerkhof in Poperinge.
Alle graven mooi verzorgd. Ook na 100 jaar nog niet vergeten. In onze herfstplunje op het kerkhof.
Een rustpauze aan een landelijk kapelletje. Uitrusten na de inspanningen van de eerste dag. We drinken er nog ene tijdens het avondmaal.
We beginnen dag 2 met een stevig ontbijt. Allemaal samen op de foto, met dank aan onze gastvrouw. We vertrekken naar Vladslo, vertrekplaats van onze 2de tocht onder een zwaar bewolkte hemel.
We zijn nog maar pas vertrokken of de hemelsluizen gaan open. Even de kaart bestuderen terwijl we opdrogen. We zijn er terug klaar voor.
Middag- en droogpauze in een restaurant in Veurne. Nog maar eens een droogpauze in Mannekensvere. Johan demonstreert het oplaadstation voor elektrische fietsen.
Het treurend ouderpaar op het kerkhof van Vladslo. Het Duits militair kerkhof van Vladslo. Ik ben bezig met mijn dagboek om later over onze tocht te kunnen berichten.
Luc is barman van dienst. Linguine met wat ons madam 'exotische' kalkoen noemt. Luc kaart met de ogen dicht en Juul denkt er het zijne van.
Alle middelen zijn goed om onze kleren droog te krijgen. Onze uiterst vriendelijke gastvrouw. Nog een beeldje van de vijver als afscheid.