Herfstquiz 2010


De jurytafel. Hier moet het grote werk nog beginnen. Even een waarschuwende vinger voor mogelijke valsspelers.
2 jeugdige juryleden en de beker op de voorgrond. Nog even ontspannen voor de hel losbreekt. De sportievelingen van AC Denderland in opperste concentratie.
De first ladies, girl power. De gariffen misten op een haar na de eerste plaats bij de herfstkroonvragen. De Pongo's scoorden nu met 5 deelnemers beter dan andere jaren toen ze slechts met 4 waren.
Koffie-cognac zouden uiteindelijk uitkomen op de 9de plaats met 209 punten. De beren van Oost Rozebeke bleken uiteindelijk maar een dorp verder te wonen. Blijven oefenen jongens! K.A.A. Naypyidaw moest zich met een 6de plaats tevreden stellen.
De appeltjes wonnen met glans de herfstkroonvragen maar moeten dringend leren gokken. De stress rond de herfstkroonvragen zorgt voor kalmte achter de toog. Royal Flush scoorde wel goed op deweetvragen maar bleken de slechtste gokkers van het hele pak te zijn.
Ge zult nie blijven lachen, misschien toch eens een andere naam kiezen jongens? Om de marteling compleet te maken moesten de deelnemers ook nog het projectiescherm in het oog houden. De bonusprijs voor deze ronde, 5 reuze tennisballen zonder rackets uiteraard.
De terechte winnaars. Op Royal P stond dit jaar geen maat, proficiat!