Page
Menu
News

'Guys only' abdijtoer

 

5 dapperen schreven zich in voor deze nieuwe activiteit. Er waren er nog een paar die wel zouden willen maar ...
Mannen alleen op stap en dan nog gelinkt aan abdijen waar bier gebrouwen wordt, daar moesten enkelen toch nog wat van bekomen.

Hoewel het na een lange periode van goed weer net in ons fietsweekend de slechte kant opging lieten wij het niet aan ons hart komen. Tegen de middag kwamen wij aan in het Sportacentrum te Tongerlo. Nadat we ons geïnstalleerd hadden in een fraaie kamer op een leegstaande verdiepingsprongen wij al direct op de fiets.
48 km en een paar uren later waren wij terug van een prachtige tocht. Nu nog naar het Torenhof voor een dagafsluiting in stijl.

De volgende dag legden wij een gans ander parcours af. De abdij van Postel stond deze keer centraal. Het weer was ons nu nog minder goedgezind met hevige wind en regelmatig een bui om u tegen te zeggen. We moesten dan ook regelmatig eens een bosje opzoeken om te schuilen. We maakten een paar interessante tussenstops en maalden die dag 56 km af. Ook nu lieten wij ons weer eens culinair verwennen in het Torenhof.

De derde dag kondigde zich mizerig aan en dat is dikwijls nog slechter dan af en toe een goede bui. We moesten dan ook noodgedwongen onze voorziene toer van 31 km om en rond de Achelse kluis  inkorten tot 11 km maar genoten niettemin.

Niets dan tevreden gezichten achteraf en de afspraak dat we volgend jaar weer weg zijn. Bij leven en welzijn natuurlijk.

Vergeet ook niet even in de fotogalerij te kijken.

« prev top next »
Page
Menu
News
<< Juni >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30  

 

  

 

Page
Menu
News

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de
Aangepast door Marcel Wauters | Teller | Login

?>