Page
Menu
News

Herfstquiz 2012

 

't Is weer voorbij. Niet die mooie zomer maar onze 21ste KWB herfstquiz. Eens te meer kunnen wij spreken van een om diverse redenen memorabele editie. Reeds zeer vroeg was de capaciteit van de zaal bereikt en moesten we nadien nog 5 ploegen teleurstellen.

Onze quizmaster vierde zijn 20 jarig jubileumen meteen ook zijn afscheid als quizmaster. Met een onderbreking van een jaar maakte hij ze allemaal mee! Bedankt Lejo daarvoor en hopelijk mogen we je volgend jaar verwelkomen als deelnemer.

Ook een woord van dank aan onze medewerkers achter de schermen, van garçon tot bitterballenbakker allemaal bedankt mannen.

28 ploegen streden voor de eer en de mooie beker die door de stad geschonken werd. Liep het in de 2 eerste ronden allemaal nog vlotjes, nadien ging het toch dat tikkeltje moeilijker. De bonusvragen bij iedere ronde waren een zegen voor de ene terwijl anderen die minder goede gokkers bleken er zich vooral aan ergerden.
Onze pièce de résistance, nl de herfstkroonvragen ontlokten aan menige tafel een zwaar gezucht. Nadien verplaatste het gezucht zich naar de jurytafel want zij moesten de hele zwik verbeteren

Zoals dat steeds het geval is was er ook een winnaar aan het eind van de avond, de Braindusters haalden het voor de appelkens en koffie-cognac. Zij konden, net als andere deelnemers met een mooie prijs en een grote zak chips naar huis.

Wil je graag de ganse uitslag in detail bekijken klik dan hier.

Foto's vind je terug op de fotopagina.

 

 

« prev top next »
Page
Menu
News
<< Augustus >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31  

 

  

 

Page
Menu
News

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de
Aangepast door Marcel Wauters | Teller | Login

?>