Page
Menu
News

Herfstquiz 2013


27 deelnemende ploegen, volle zaal, 241 vragen, groentechips en bitterballen, een mooie beker van 'stad, veel chips en bier en vollen bak ambiance.

Ziedaar een korte samenvatting van onze 22ste KWB herfstquiz.

Onze nieuwe quizmaster die geen newbie is in het presenteren van quizzen kweet zich vlotjes van zijn taak. Af en toe iemand op het verkeerde been zetten en een vleugje humor maakten de vragen vlot verteerbaar.

Ook achter de jurytafel kon uw dienaar weerom 2 onderwijsdames als jurylid verwelkomen die nauwgezet ieder antwoord controleren zodat iedereen krijgt waar hij/zij recht op heeft.

Een terechte vermelding ook voor onze ganse ploeg achter de schermen die er voor zorgden dat niemand op zijn honger of dorst bleef.

En de deelnemers zelf? De winnaars zijn nooit ver weg uit de top van het klassement en beheersen zowel de gewone vragenrondes, de bonusvragen als de herfstkroonvragen. Terecht een winnende combinatie dus.

Maar ook de raketten en de raktetten, de Pongo's en nivo nihil kwamen aan hun trekken. Zelfs 'ge zult ni blijven lachen' bleef toch lachen toen bleek dat zij het Zilverfonds haaden verslagen.

Nadat alle deelnemers aan de prijzentafel waren gepasseerd en met hun bier en chips naar huis waren vertrokken was de evaluatie snel gemaakt. Weerom een succesvolle organisatie die allicht op weg is naar zijn volgende editie maar daar laten wij het bestuur op Sinterklaasdag eerst formeel over beslissen.

Als je nog eens de volledige uitslag wil bekijken klik dan hier.

Vergeet ook de fotopagina niet te raadplegen.

« prev top next »
Page
Menu
News
<< Juni >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30  

 

  

 

Page
Menu
News

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de
Aangepast door Marcel Wauters | Teller | Login

?>