KWB Toneel 2013

 

Het rommelt in de rommelkamer

 

Na dertig jaar huwelijk willen Willy en Mimi hun huwelijksreis met alles er op en er aan nog eens overdoen in dezelfde hotelkamer als toen. De kamer blijkt echter niet meer te bestaan en doet nu dienst als rommelkamer. Dit belet Mimi niet om toch de voorkeur te geven aan de rommelkamer net zoals dertig jaar geleden.

Al snel blijkt dat deze kamer toch niet zo rustig is als mag verwacht worden want nog verschillende andere lieden maken er gebruik van. Ondanks deze drukte slagen zij er wonderwel in om mekaar te ontlopen.

Wanneer een sociaal inspecteur echter besluit om het hotel grondig te controleren dreigt het gefoefel op de rommelkamer aan het licht te komen maar, als de nood het hoogst is ...

Met dit stuk zetten onze spelers eens te meer een prachtige prestatie neer. Niet te verwonderen dat de toeschouwers tevreden naar huis gingen.
Met een etentje werd deze succesvolle productie afgesloten. In een gezellige sfeer werden een aantal anekdotes bovengehaald en al of niet licht aangedikte verhalen verteld.
Ondertussen heeft het bestuur beslist dat ook in 2014 zal gespeeld worden. De Juul is reeds driftig stukken aan het lezen en zal ook de regie voeren.

Wij kijken er al naar uit, bij leven en welzijn natuurlijk!

 

Foto's vind je in onze fotogalerij.