Page
Menu
News

Petanque 2014

 

Hoewel we nog volop genieten van een aangenaam nazomertje liggen er op een aantal plaatsen al een hoopje afgevallen bladeren. De herfst kondigt zich onverbiddelijk aan en dus is die mooie zomer inderdaad alweer voorbij.

Voorbij ook onze petanque, editie 2014 die ons weer heel wat mooie momenten bezorgde. Onze terreinmeesters die zich ook nu weer voorbeeldig van hun taak kweten maakten zich nochtans zorgen over een put in het terrein die wat leek op de inslag van een kleine meteoriet. De Jef vorderde meteen een camion dolomiet op die ook nog eens prompt geleverd werd. Vanaf week 2 waren dus alle terreinproblemen van de baan.

Hoewel het weer, zeker in augustus, niet altijd even fraai was konden wij toch op 3 uitzonderingen na telkens spelen. Zoals op andere jaren ging het er ook nu weer zeer geanimeerd aan toe.

Het einde nadert en de finaleweek kondigt zich allesbehalve gunstig aan. Maandag en dinsdag regent het bijna onophoudelijk met hier en daar overstromingen tot gevolg. Een ogenblik vrezen wij dat voor de eerste keer in het bestaan van de petanque de finale niet zal kunnen doorgaan. Wonder boven wonder draaien ze echter op woensdag de hemelsluizen dicht en kunnen wij op een hard geregend plein onze traditionele seizoensfinale afwerken.

Ook nu weer zette iedereen zich tot het uiterste in, zagen kanshebbers opeens hun kansen gekeerd en moesten ze daar toch iemand de schuld van geven. Aan het eind is er toch steeds de winnaar die altijd gelijk heeft.
Dit jaar was Luc ontegensprekelijk de beste. Hij werd op die wijze eindelijk verlost van de hoon van zijn huisgenoten die zelf al eerder kampioen werden en hem daar meer dan hij lief was aan herinnerden.

De laureaten van de petanque 2014 zijn:

1) Luc Rogiers
2) Karen De Man
3) Lies De man ex-aequo met Marc Lippens

Voor een fotoimpressie zie onze fotopagina

 

« prev top next »
Page
Menu
News
<< July >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

 

  

 

Page
Menu
News

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de
Aangepast door Marcel Wauters | Teller | Login

?>