Page
Menu
News

Petanque 2017

De petanque van de KWB luidt zowat het begin van de weerkundige zomer in om het met De Boosere te zeggen. De droge junimaand zorgde dan ook voor heelwat spelplezier. Ook gedurende juli en augustus kon er steeds gespeeld worden al werd het op de dag van de finale best spannend.

Iets minder spelers dan gewoonlijk gooiden een balletje op woensdagavond maar dat kon de pret niet drukken. Ook nu weer kon er hartelijk gelachen worden en werd iedereen er wel eens doorgetrokken zij het op een niet kwetsende manier.
Winst of verlies, te vroeg in vorm of net niet, het gebeurt allemaal. Wij tillen er niet te zwaar aan. Enkel de laatste woensdag wanneer de finale gespeeld wordt is er toch wat verhoogde zenuwachtigheid waar te nemen bij sommigen. 

Zo ook dit jaar waar het al ferm aan het regenen was bij aanvang zodat we de start wat moesten uitstellen. De temperatuur was met 17° ook niet om over naar huis te schrijven temeer omdat het de dag ervoor nog meer dan 30° warm was. Aanleiding genoeg voor enkelen om de winteroutfit boven te halen.

Niet getreurd echter, als spelers kunnen wij wel wat hebben. Als het droog blijft kunnen wij met de rest ook wel leven. En dus werd er gespeeld en gewonnen of verloren. Alles werd naderhand weggegeten en weggedronken en met spijt werd afscheid genomen van een mooi petanqueseizoen en eigenlijk ook een beetje van de zomer.

Tot volgend jaar!

Voor de volledige uitslag van het petanquetornooi klik hier.

 

 

« prev top next »
Page
Menu
News
<< Juni >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30  

 

  

 

Page
Menu
News

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de
Aangepast door Marcel Wauters | Teller | Login

?>