Page
Menu
News

Petanque 2019

Niemand die nog precies weet hoelang we al petanque spelen in de zomer maar nog steeds kan deze activiteit op heel wat bijval rekenen. Je hebt er dan ook niet veel voor nodig, enkel een goed humeur want ballen zijn beschikbaar op het terrein.

En dus daagden ook dit jaar weer heel wat liefhebbers van deze edele balsport op, niet enkel om het balletje te werpen maar ook voor de activiteiten in de rand zoals daar zijn zeveren, plaagstoten uitdelen en samen een pintje of iets anders drinken. Dat is KWB ten voeten uit.

Vanaf de eerste woensdag van juni tot de voorlaatste woensdag van augustus werd er geoefend maar de laatste woensdag van de grote vakantie is het voor serieus. Wie dan wint mag zich voor een jaar petanquekampioen noemen. We oefenden een gans seizoen met goed tot zeer goed weer en even dreigden de weergoden roet in het eten te gooien tijdens het finalespel maar gelukkig bleef het droog.

Nadat de punten geteld waren konden we ons naar het parochiaal centrum begeven voor de uitslag van de finale en een lekkere BBQ er bovenop.

Dank aan iedereen die zich ingezet heeft om ook van deze editie weer een succes te maken.

Het podium

1) Etienne Cool
2) Inge Cool
3) Stan Wauters

Voor de volledige uitslag klik hier

 

 

« prev top next »
Page
Menu
News
<< Augustus >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31  

 

  

 

Page
Menu
News

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de
Aangepast door Marcel Wauters | Teller | Login

?>