Toneel 2020

Antoine HAUTE COUTURE

 

Het KWB-toneel  2020 zit er weer op. Wij zullen ons deze editie nog lang herinneren om diverse redenen. Een nieuwe regisseur en een deels vernieuwde cast zorgde voor nieuwe invalshoeken en een nieuwe dynamiek.

Onze toeschouwers, die weer in grote getale present waren, genoten als vanouds van de dolle avonturen van Antoine en zijn haute couture.

Nog een dikke merci ook aan al wie in een ondersteunende rol weer het beste van zichzelf gaf om alles op wieltjes te laten lopen. Dankzij hen kunnen de spelers zich volop concentreren op hun rol en meer moet dat niet zijn!

En dan was er Covid 19 ...

Gelukkig konden wij nog net voor de lockdown onze voorstellingen afwerken en dus ook onze galavoorstelling spelen voor het goede doel. De cheque werd op de eerste training van de Appelse G-korfbal overhandigd.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Hij ziet nog wat bleek maar hij staat toch al recht. Repeteren onder het goedkeurend oog van de regisseur.
Er komt heelwat bij kijken vooraleer de opvoeringen starten. De cast met de regisseur vooraan liggend.
De spelers krijgen een bloemetje van de G-korfbal sporters na afloop van de galavoorstelling.
Overhandiging van de cheque van € 750 tijdens de eerste training van G-korfbal Appels Niets dan blije gezichten. Nog een fotootje met de nieuwe voorzitter.