Page
Menu
News

Herfstquiz 2021

Nadat de jaarlijkse herfstquiz van KWB Appels vorig jaar niet kon doorgaan vanwege covid leken er dit jaar geen problemen te zijn. Dat wijzigen echter naarmate de datum dichterbij kwam en de cijfers almaar slechter werden. Nadat er een aantal afzeggingen kwamen werden de knoop de dag voordien doorgehakt, de herfstquiz zou dit jaar doorgaan zij het met de maatregelen om de veiligheid van de aanwezigen maximaal te beschermen.
elenDe bezetting deed niets af van de krachtmeting tijdens deze quiz. Na een paar rondes werd duidelijk dat een viertal ploegen tot op het einde in een strijd verwikkeld zouden zijn voor de overwinning. De kansen keerden voortdurend, nu eens aanvallen een ploeg beter op de vragenronde maar dan weer goed bij de bonusronde. De uitslag van de door velen gevreesde herfstkroonvragen bracht nog wel wat wijzigingen aan in de stand maar voor de plaatsen 1 en 2 was de teerling toen riet geplaatst. De gariffen werden de verdiende winnaars.
We mogen dan ook gerust spreken van een succesvolle 29ste uitgave van deze herfstquiz. Alle deelnemers gingen naar huis met 1 van meerdere prijzen. 
Nog een pluim voor al onze medewerkers achter de schermen die ervoor zorgen dat natjes en droogjes op juiste ontvangen ontvangen.
En nu op naar de 30 zeker?
 
De volledige uitslag vind je hier.
 
 
« prev top next »
Page
Menu
News
<< July >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

 

  

 

Page
Menu
News

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de
Aangepast door Marcel Wauters | Teller | Login

?>